Anderlechttrainer Ariël Jacobs neemt Marcin Wasilewski op in de selectie voor de competitiewedstrijd van zaterdag, thuis tegen Charleroi. Voor de Pool, die eind augustus 2009 een dubbele beenbreuk opliep, is het de eerste selectie sinds eind vorig seizoen.

Dat melden verschillende media vrijdag.

Wasilewski liep in augustus 2009 een dubbele beenbreuk op bij een zware tackle van Axel Witsel, in de topper tegen Standard. Even werd gevreesd voor het einde van zijn carrière.

Op 8 mei van dit jaar maakte de 30-jarige verdediger een kort wederoptreden. Jacobs liet hem toen tien minuten meespelen in de laatste wedstrijd van de play-offs, tegen Sint-Truiden. Sindsdien was hij niet meer geselecteerd.

Matias Suarez kon na een ontsteking aan de hamstringspier donderdag de groepstraining hervatten. Mbark Boussoufa (enkel), Roland Juhasz (overbelasting) en Jonathan Legear (enkel) werkten individueel op het veld. Cheikhou Kouyate revalideert nog steeds na ziekte. Lucas Biglia (hamstring) kreeg verzorging terwijl Olivier Deschacht en Nemanja Rnic (beiden enkel) revalideerden.

Anderlechttrainer Ariël Jacobs neemt Marcin Wasilewski op in de selectie voor de competitiewedstrijd van zaterdag, thuis tegen Charleroi. Voor de Pool, die eind augustus 2009 een dubbele beenbreuk opliep, is het de eerste selectie sinds eind vorig seizoen. Dat melden verschillende media vrijdag. Wasilewski liep in augustus 2009 een dubbele beenbreuk op bij een zware tackle van Axel Witsel, in de topper tegen Standard. Even werd gevreesd voor het einde van zijn carrière. Op 8 mei van dit jaar maakte de 30-jarige verdediger een kort wederoptreden. Jacobs liet hem toen tien minuten meespelen in de laatste wedstrijd van de play-offs, tegen Sint-Truiden. Sindsdien was hij niet meer geselecteerd. Matias Suarez kon na een ontsteking aan de hamstringspier donderdag de groepstraining hervatten. Mbark Boussoufa (enkel), Roland Juhasz (overbelasting) en Jonathan Legear (enkel) werkten individueel op het veld. Cheikhou Kouyate revalideert nog steeds na ziekte. Lucas Biglia (hamstring) kreeg verzorging terwijl Olivier Deschacht en Nemanja Rnic (beiden enkel) revalideerden.