Barcelona kampt al langer met financiële problemen en moest daardoor deze week ook Lionel Messi transfervrij laten gaan naar PSG. Even leek het erop dat door de hoge salarislast nieuwe spelers Memphis Depay en Eric Garcia, beiden transfervrij overgekomen van respectievelijk Lyon en Manchester City, niet zouden kunnen spelen in de eerste competitiewedstrijd. Die andere nieuwkomer, Sergio Agüero, is er sowieso nog niet bij tegen Sociedad door een scheur in de kuitspier.

Vicekapitein Gerard Piqué sprong echter bij en leverde fors salaris in. Zo werd ruimte gecreërd voor Depay en Garcia. Barcelona praat ook nog met kapitein Sergio Busquets en oudgediende Jordi Alba om hun loon te laten dalen. De club gaf aan dat beide spelers ook openstaan voor een oplossing, maar een akkoord is er nog niet.

Barcelona kampt al langer met financiële problemen en moest daardoor deze week ook Lionel Messi transfervrij laten gaan naar PSG. Even leek het erop dat door de hoge salarislast nieuwe spelers Memphis Depay en Eric Garcia, beiden transfervrij overgekomen van respectievelijk Lyon en Manchester City, niet zouden kunnen spelen in de eerste competitiewedstrijd. Die andere nieuwkomer, Sergio Agüero, is er sowieso nog niet bij tegen Sociedad door een scheur in de kuitspier.Vicekapitein Gerard Piqué sprong echter bij en leverde fors salaris in. Zo werd ruimte gecreërd voor Depay en Garcia. Barcelona praat ook nog met kapitein Sergio Busquets en oudgediende Jordi Alba om hun loon te laten dalen. De club gaf aan dat beide spelers ook openstaan voor een oplossing, maar een akkoord is er nog niet.