Aaron Ramsey nam in de 1-4 zege van Arsenal bij Galatasaray in de Champions League twee doelpunten voor zijn rekening. De tweede, op het halfuur (0-3), was er een van wondermooie makelij. Op een hoekschop pakte de middenvelder uit met een magistrale volley, een streep die de Turkse doelman Sinan Bolat (ex-Standard) kansloos liet.

Opvallend: in een eerste reactie zei Ramsey dat hij zijn volley tegen Norwich in de Premier League nog mooier vond. Hij kwam daar echter snel op terug. Zo zei hij volgens The Guardian: 'Ik heb de goal nog eens bekeken en het is zeker en vast de mooiste die ik ooit heb gemaakt. Daarvoor was het wellicht de volley in Norwich'. Oordeel zelf...

Tegen Galatasaray

Tegen Norwich

Ook deze tegen Norwich verdient een speciale vermelding:

Aaron Ramsey nam in de 1-4 zege van Arsenal bij Galatasaray in de Champions League twee doelpunten voor zijn rekening. De tweede, op het halfuur (0-3), was er een van wondermooie makelij. Op een hoekschop pakte de middenvelder uit met een magistrale volley, een streep die de Turkse doelman Sinan Bolat (ex-Standard) kansloos liet. Opvallend: in een eerste reactie zei Ramsey dat hij zijn volley tegen Norwich in de Premier League nog mooier vond. Hij kwam daar echter snel op terug. Zo zei hij volgens The Guardian: 'Ik heb de goal nog eens bekeken en het is zeker en vast de mooiste die ik ooit heb gemaakt. Daarvoor was het wellicht de volley in Norwich'. Oordeel zelf...Tegen GalatasarayTegen NorwichOok deze tegen Norwich verdient een speciale vermelding: