De club reageert geschokt en dreigt met een clubverbod voor de betrokken fans. 'West Ham United is geschokt door de inhoud van de video die circuleert op sociale media en veroordeelt het gedrag van de betrokken personen. De club werkt samen met de luchtvaartmaatschappij en de relevante autoriteiten om de betrokkenen te identificeren', verklaart een woordvoerder van de club. 'Wij hanteren een nultolerantie voor elke vorm van discriminatie. Alle geïdentificeerde personen zullen voor onbepaalde tijd worden verbannen uit de club', klinkt het.

De fans van West Ham waren naar België gevlogen om hun ploeg te zien spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Genk. De match eindigde op een 2-2 gelijkspel.

De club reageert geschokt en dreigt met een clubverbod voor de betrokken fans. 'West Ham United is geschokt door de inhoud van de video die circuleert op sociale media en veroordeelt het gedrag van de betrokken personen. De club werkt samen met de luchtvaartmaatschappij en de relevante autoriteiten om de betrokkenen te identificeren', verklaart een woordvoerder van de club. 'Wij hanteren een nultolerantie voor elke vorm van discriminatie. Alle geïdentificeerde personen zullen voor onbepaalde tijd worden verbannen uit de club', klinkt het. De fans van West Ham waren naar België gevlogen om hun ploeg te zien spelen in de Europa League-wedstrijd tegen Genk. De match eindigde op een 2-2 gelijkspel.