Het duel in Londen werd ontsierd door ongeregeldheden op het veld en op de tribunes.

Een paar toeschouwers renden het veld op, iets wat zeker in Engeland streng verboden is. De spelers van West Ham reageerden woest. Pablo Zabaleta en James Collins joegen twee veldbetreders weg, aanvoerder Mark Noble haalde een ander eigenhandig neer. Een oudere man liep met de cornervlag in zijn handen over het veld, wat door Engelse media werd gezien als een verwijzing naar een massaal supportersprotest uit 1992 toen een boze fan de hoekvlag in de middenstip plantte en daarnaast ging zitten.

De eigenaren David Sullivan en David Gold verlieten tijdens de wedstrijd het stadion. Ze werden op het ereterras bekogeld met muntstukken en andere voorwerpen vanuit het publiek.

Voor de volgende thuismatch, op 31 maart tegen Southampton, volgen mogelijk nog stadionverboden.

West Ham staat als zeventiende slechts twee punten boven de degradatiezone in de Premier League.

Het duel in Londen werd ontsierd door ongeregeldheden op het veld en op de tribunes. Een paar toeschouwers renden het veld op, iets wat zeker in Engeland streng verboden is. De spelers van West Ham reageerden woest. Pablo Zabaleta en James Collins joegen twee veldbetreders weg, aanvoerder Mark Noble haalde een ander eigenhandig neer. Een oudere man liep met de cornervlag in zijn handen over het veld, wat door Engelse media werd gezien als een verwijzing naar een massaal supportersprotest uit 1992 toen een boze fan de hoekvlag in de middenstip plantte en daarnaast ging zitten. De eigenaren David Sullivan en David Gold verlieten tijdens de wedstrijd het stadion. Ze werden op het ereterras bekogeld met muntstukken en andere voorwerpen vanuit het publiek. Voor de volgende thuismatch, op 31 maart tegen Southampton, volgen mogelijk nog stadionverboden. West Ham staat als zeventiende slechts twee punten boven de degradatiezone in de Premier League.