"Jammer van die tegengoal", zei Thibaut Courtois, "want dat veranderde de hele wedstrijd. Daarna vonden we moeilijk openingen en konden we geen grote kansen afdwingen. Als je op achterstand komt, is Wales een bijzonder moeilijk team om tegen te spelen. Er zijn veel Engelse ploegen die even afwachtend spelen, dus ze beheersen het spelletje goed", besloot de Chelsea-goalie.

De vorige nederlaag leden de Duivels in het WK tegen Argentinië.

'Beetje ontgoocheld'

Marc Wilmots, ook voor de camera's van Sporza, verwees naar de afwezigheid van de geblesseerde Fellaini.

"We hebben alles geprobeerd, maar dit was een beetje een remake van België-Wales. We hebben Fellaini in deze wedstrijd gemist, want dit was echt een match voor hem. Hij kan in de zestien komen. Witsel probeerde dat, maar zakte wat te ver terug. En dan kwam er die fout van Nainggolan. Het is nu al te gemakkelijk om hem de schuld te geven. Het is eerder collectief."

"We zijn wel een beetje ontgoocheld. De eerste helft was goed, maar we hebben dat doelpunt weggegeven en dat maakte Wales sterker. Ik heb met twee spitsen gespeeld, maar zij moeten meer kruisen. We vragen om naar de eerste paal te komen, maar ze staan daar als twee palen. Daar moeten we nog aan werken."

(Belga/RR)

"Jammer van die tegengoal", zei Thibaut Courtois, "want dat veranderde de hele wedstrijd. Daarna vonden we moeilijk openingen en konden we geen grote kansen afdwingen. Als je op achterstand komt, is Wales een bijzonder moeilijk team om tegen te spelen. Er zijn veel Engelse ploegen die even afwachtend spelen, dus ze beheersen het spelletje goed", besloot de Chelsea-goalie.De vorige nederlaag leden de Duivels in het WK tegen Argentinië.Marc Wilmots, ook voor de camera's van Sporza, verwees naar de afwezigheid van de geblesseerde Fellaini. "We hebben alles geprobeerd, maar dit was een beetje een remake van België-Wales. We hebben Fellaini in deze wedstrijd gemist, want dit was echt een match voor hem. Hij kan in de zestien komen. Witsel probeerde dat, maar zakte wat te ver terug. En dan kwam er die fout van Nainggolan. Het is nu al te gemakkelijk om hem de schuld te geven. Het is eerder collectief.""We zijn wel een beetje ontgoocheld. De eerste helft was goed, maar we hebben dat doelpunt weggegeven en dat maakte Wales sterker. Ik heb met twee spitsen gespeeld, maar zij moeten meer kruisen. We vragen om naar de eerste paal te komen, maar ze staan daar als twee palen. Daar moeten we nog aan werken."(Belga/RR)