Wilmots had blijkbaar de camera's in de buurt niet opgemerkt. 'Gaan ze Petr Cech dan verkopen', vroeg Houiller aan de Belgische selectieheer. 'Indien mogelijk, dan vertrekt Cech', klonk het antwoord van Wilmots.

Chelsea-coach José Mourinho liet eerder al verstaan dat hij komend seizoen op Courtois rekent. 'Wanneer het WK voorbij is, komt hij onmiddellijk naar onze thuishaven Stamford Bridge. Daarover is geen discussie mogelijk', vertelde Mourinho vorige week aan de Spaanse krant Marca.

De afgelopen drie seizoenen werd de 22-jarige doelman uitgeleend aan Atlético Madrid, waar hij uitgroeide tot een van de beste doelmannen ter wereld. Zondag hield hij voor de honderdste keer in zijn carrière de nul. (Belga/KVDA)

Wilmots had blijkbaar de camera's in de buurt niet opgemerkt. 'Gaan ze Petr Cech dan verkopen', vroeg Houiller aan de Belgische selectieheer. 'Indien mogelijk, dan vertrekt Cech', klonk het antwoord van Wilmots. Chelsea-coach José Mourinho liet eerder al verstaan dat hij komend seizoen op Courtois rekent. 'Wanneer het WK voorbij is, komt hij onmiddellijk naar onze thuishaven Stamford Bridge. Daarover is geen discussie mogelijk', vertelde Mourinho vorige week aan de Spaanse krant Marca. De afgelopen drie seizoenen werd de 22-jarige doelman uitgeleend aan Atlético Madrid, waar hij uitgroeide tot een van de beste doelmannen ter wereld. Zondag hield hij voor de honderdste keer in zijn carrière de nul. (Belga/KVDA)