Meer bepaald naar de Blackburn Rovers, afgelopen seizoen geëindigd op een teleurstellende vijftiende plaats. De Engelse club zou een officieel bod van 8 miljoen pond (bijna 9 miljoen euro) gedaan hebben, maar Standard vond dat onvoldoende en vraagt minstens tien miljoen euro voor zijn goudhaantje. Nog volgens The Mirror zouden Palermo en Lazio ook al geboden hebben op Witsel. Blackburn ligt echter in pole position omwille van de goede banden met Kentaro, het managementbedrijf (enkele spelers uit hun stal zijn Rio Ferdinand, Thierry Henry en John Obi Mikel) dat de belangen van Axel Witsel behartigt.

Ondertussen diende de ex-Gouden Schoen zich vandaag voor het eerst aan op de trainingen bij Standard, hij genoot immers een weekje langer vakantie dan de rest. Tijdens zijn vakantieperiode nam Witsel de gelegenheid te baat om af en toe een stapje in het nachtleven te zetten. Zoals enkele weken geleden in discotheek Barocco te Tongeren. De Standard-middenvelder etaleerde er zijn kwaliteiten als MC. (MS)

Meer bepaald naar de Blackburn Rovers, afgelopen seizoen geëindigd op een teleurstellende vijftiende plaats. De Engelse club zou een officieel bod van 8 miljoen pond (bijna 9 miljoen euro) gedaan hebben, maar Standard vond dat onvoldoende en vraagt minstens tien miljoen euro voor zijn goudhaantje. Nog volgens The Mirror zouden Palermo en Lazio ook al geboden hebben op Witsel. Blackburn ligt echter in pole position omwille van de goede banden met Kentaro, het managementbedrijf (enkele spelers uit hun stal zijn Rio Ferdinand, Thierry Henry en John Obi Mikel) dat de belangen van Axel Witsel behartigt. Ondertussen diende de ex-Gouden Schoen zich vandaag voor het eerst aan op de trainingen bij Standard, hij genoot immers een weekje langer vakantie dan de rest. Tijdens zijn vakantieperiode nam Witsel de gelegenheid te baat om af en toe een stapje in het nachtleven te zetten. Zoals enkele weken geleden in discotheek Barocco te Tongeren. De Standard-middenvelder etaleerde er zijn kwaliteiten als MC. (MS)