Buffon zegt in de Italiaanse gereputeerde sportkrant La Gazzetta dello Sport dat hij zich zorgen maakt over zijn WK.

Vervangen

De 32-jarige doelman van Juventus moest maandag na de eerste helft van het duel tussen Italië en Paraguay vervangen worden door Federico Marchetti.

Buffon sukkelt met een heupzenuw en zou woensdag nieuwe onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Pretoria.

"Momenteel kunnen we niet zeggen wanneer hij opnieuw fit is", had het hoofd van de medische dienst dinsdagavond nog laten weten.

Zondag neemt Italië, dat tegen Paraguay 1-1 gelijkspeelde, het tijdens de tweede speeldag van groep F op tegen Nieuw-Zeeland.

Buffon zegt in de Italiaanse gereputeerde sportkrant La Gazzetta dello Sport dat hij zich zorgen maakt over zijn WK. Vervangen De 32-jarige doelman van Juventus moest maandag na de eerste helft van het duel tussen Italië en Paraguay vervangen worden door Federico Marchetti. Buffon sukkelt met een heupzenuw en zou woensdag nieuwe onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Pretoria. "Momenteel kunnen we niet zeggen wanneer hij opnieuw fit is", had het hoofd van de medische dienst dinsdagavond nog laten weten. Zondag neemt Italië, dat tegen Paraguay 1-1 gelijkspeelde, het tijdens de tweede speeldag van groep F op tegen Nieuw-Zeeland.