Er werden ondertussen negentien personen, achttien Kosovaren en één Macedoniër, gearresteerd. Zij worden ervan verdacht banden te hebben met Islamitische Staat (IS).

De wedstrijd, voorzien in Skhodra (in het noorden van Albanië), werd verplaatst naar Elbasan (in het centrum van het land) en eindigde in een 0-3 zege voor de Israëliërs.

De verdachten werden al sinds begin november in de gaten gehouden. Eén verdachte werd vrijgelaten. De overige achttien worden dertig dagen vastgehouden, terwijl het onderzoek wordt verdergezet.

De politie nam bij de verdachten explosieven, een semi-automatisch geweer en verschillende andere wapens in beslag. Dat volstond voor de politie om ervan uit te gaan dat er 'een terroristische aanslag werd gepland tegen het Israëlisch elftal en haar supporters'. (Belga/KVDA)

Er werden ondertussen negentien personen, achttien Kosovaren en één Macedoniër, gearresteerd. Zij worden ervan verdacht banden te hebben met Islamitische Staat (IS). De wedstrijd, voorzien in Skhodra (in het noorden van Albanië), werd verplaatst naar Elbasan (in het centrum van het land) en eindigde in een 0-3 zege voor de Israëliërs.De verdachten werden al sinds begin november in de gaten gehouden. Eén verdachte werd vrijgelaten. De overige achttien worden dertig dagen vastgehouden, terwijl het onderzoek wordt verdergezet. De politie nam bij de verdachten explosieven, een semi-automatisch geweer en verschillende andere wapens in beslag. Dat volstond voor de politie om ervan uit te gaan dat er 'een terroristische aanslag werd gepland tegen het Israëlisch elftal en haar supporters'. (Belga/KVDA)