Eerder raakte al bekend dat bij de wedstrijden slechts een beperkt aantal toeschouwers toegelaten zal worden. Het gaat om ongeveer dertig procent van de capaciteit van de stadions. Fans die een duel live willen bijwonen, moeten zich bovendien tot 72 uur voor elke wedstrijd laten testen op het coronavirus. Alleen supporters die negatief testen, mogen het stadion binnen.

Zonder Oceanië

Het WK voor clubs in Qatar begint op 4 februari met de ontmoeting tussen het Mexicaanse Tigres en het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai. De winnaar van dat duel komt in de halve finales uit tegen de kampioen van Zuid-Amerika. Die is nog niet bekend. Het wordt alleszins een Braziliaanse ploeg, Santos of Palmeiras. Beide ploegen treffen elkaar in de finale van de Copa Libertadores op 30 januari.

Champions League-winnaar Bayern München moet in de halve finales aan de bak tegen de winnaar van het duel tussen het Egyptische Al-Ahly, de kampioen van Afrika, en het Qatarese Al-Ahly, de club van de Braziliaanse Belg Junior Edmilson en kampioen van Qatar. Oceanië vaardigde dit jaar geen deelnemer af voor het WK. Auckland City gaf forfait als een gevolg van de quarantainemaatregelen die de Nieuw-Zeelandse overheid oplegt in de strijd tegen het coronavirus.

De finale van het WK voor clubs vindt op 11 februari plaats.

Eerder raakte al bekend dat bij de wedstrijden slechts een beperkt aantal toeschouwers toegelaten zal worden. Het gaat om ongeveer dertig procent van de capaciteit van de stadions. Fans die een duel live willen bijwonen, moeten zich bovendien tot 72 uur voor elke wedstrijd laten testen op het coronavirus. Alleen supporters die negatief testen, mogen het stadion binnen.Het WK voor clubs in Qatar begint op 4 februari met de ontmoeting tussen het Mexicaanse Tigres en het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai. De winnaar van dat duel komt in de halve finales uit tegen de kampioen van Zuid-Amerika. Die is nog niet bekend. Het wordt alleszins een Braziliaanse ploeg, Santos of Palmeiras. Beide ploegen treffen elkaar in de finale van de Copa Libertadores op 30 januari.Champions League-winnaar Bayern München moet in de halve finales aan de bak tegen de winnaar van het duel tussen het Egyptische Al-Ahly, de kampioen van Afrika, en het Qatarese Al-Ahly, de club van de Braziliaanse Belg Junior Edmilson en kampioen van Qatar. Oceanië vaardigde dit jaar geen deelnemer af voor het WK. Auckland City gaf forfait als een gevolg van de quarantainemaatregelen die de Nieuw-Zeelandse overheid oplegt in de strijd tegen het coronavirus.De finale van het WK voor clubs vindt op 11 februari plaats.