Miedema (41. en 85.) en Bloodworth (48.) scoorden de Nederlandse treffers. Onguene (43.) prikte tussendoor tegen voor Kameroen. Voor Canada troffen Fleming (48.) en Prince (79.) raak.

In de stand in poule E tellen Nederland en Canada zes punten, Nieuw-Zeeland en Kameroen (elk 0 ptn) sluiten de rangen. Canada en Nederland bikkelen donderdag om groepswinst, Nieuw-Zeeland en Kameroen spelen om de derde stek.

De eerste twee van de zes groepen en de beste vier derdes plaatsen zich voor de achtste finales. Eerder bemachtigden ook al gastland Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland hun ticket voor de achtste finales.

Miedema (41. en 85.) en Bloodworth (48.) scoorden de Nederlandse treffers. Onguene (43.) prikte tussendoor tegen voor Kameroen. Voor Canada troffen Fleming (48.) en Prince (79.) raak. In de stand in poule E tellen Nederland en Canada zes punten, Nieuw-Zeeland en Kameroen (elk 0 ptn) sluiten de rangen. Canada en Nederland bikkelen donderdag om groepswinst, Nieuw-Zeeland en Kameroen spelen om de derde stek. De eerste twee van de zes groepen en de beste vier derdes plaatsen zich voor de achtste finales. Eerder bemachtigden ook al gastland Frankrijk, Duitsland, Italië en Engeland hun ticket voor de achtste finales.