'Momenteel is hij nog steeds Wolfsburg-speler', vertelde Allofs op een persconferentie in de Volkswagen Arena. De Wolfsburg-manager bevestigde wel dat er met Manchester City onderhandeld wordt. Allofs speelt het spel echter hard en is vastberaden het onderste uit de kan te halen.

'Als er niet voldaan wordt aan onze eisen, speelt De Bruyne de rest van het seizoen voor ons. Op het einde van een transferverhaal mogen er enkel winnaars zijn en dat geldt ook voor Wolfsburg. Als dat niet het geval is, komt er geen transfer', aldus Allofs.

Volgens heel wat Duitse en Engelse media werd er woensdag een akkoord bereikt tussen Wolfsburg en Manchester City omtrent de transferprijs voor De Bruyne. Dat bedrag zou tussen 74 en 80 miljoen euro liggen en er zou enkel over de betalingsmodaliteiten nog gediscussieerd worden. (Belga/KVDA)

'Momenteel is hij nog steeds Wolfsburg-speler', vertelde Allofs op een persconferentie in de Volkswagen Arena. De Wolfsburg-manager bevestigde wel dat er met Manchester City onderhandeld wordt. Allofs speelt het spel echter hard en is vastberaden het onderste uit de kan te halen. 'Als er niet voldaan wordt aan onze eisen, speelt De Bruyne de rest van het seizoen voor ons. Op het einde van een transferverhaal mogen er enkel winnaars zijn en dat geldt ook voor Wolfsburg. Als dat niet het geval is, komt er geen transfer', aldus Allofs. Volgens heel wat Duitse en Engelse media werd er woensdag een akkoord bereikt tussen Wolfsburg en Manchester City omtrent de transferprijs voor De Bruyne. Dat bedrag zou tussen 74 en 80 miljoen euro liggen en er zou enkel over de betalingsmodaliteiten nog gediscussieerd worden. (Belga/KVDA)