De passage van middenvelder Jan Polak bij Wolfsburg lijkt op een sisser af te lopen. Felix Magath, de trainer van de Duitse eersteklasser, verklaarde dat de 30-jarige Tsjech niet meer zal spelen bij de kampioen van 2009. Ook de Griekse verdediger Sotirios Kyrgiakos mag uitkijken naar een andere club.

"Ik heb beslist dat ik in de volgende wedstrijden op beiden geen beroep meer zal doen", zei Magath woensdagavond na een oefenwedstrijd. "We hebben heel wat spelers in onze kern die hen kunnen vervangen."

Wolfsburg nam Polak in januari over van Anderlecht, waar hij 2,5 seizoenen speelde. Sindsdien speelde de Tsjech maar een twaalftal wedstrijden voor de Duitsers. Na een zwakke start staat Wolfsburg pas dertiende in de Bundesliga. (Belga/KVDA)

De passage van middenvelder Jan Polak bij Wolfsburg lijkt op een sisser af te lopen. Felix Magath, de trainer van de Duitse eersteklasser, verklaarde dat de 30-jarige Tsjech niet meer zal spelen bij de kampioen van 2009. Ook de Griekse verdediger Sotirios Kyrgiakos mag uitkijken naar een andere club. "Ik heb beslist dat ik in de volgende wedstrijden op beiden geen beroep meer zal doen", zei Magath woensdagavond na een oefenwedstrijd. "We hebben heel wat spelers in onze kern die hen kunnen vervangen." Wolfsburg nam Polak in januari over van Anderlecht, waar hij 2,5 seizoenen speelde. Sindsdien speelde de Tsjech maar een twaalftal wedstrijden voor de Duitsers. Na een zwakke start staat Wolfsburg pas dertiende in de Bundesliga. (Belga/KVDA)