Volgens de geruchtenmolen zal Manchester City een verbeterd bod op Rode Duivel Kevin De Bruyne (23) doen. Zijn Duitse club Wolfsburg ontkent dat het een bod van 47 miljoen pond (66 miljoen euro) heeft binnengekregen, maar sportief directeur Klaus Allofs vertelde aan Sky Sports dat dit volgens hem elk moment kan veranderen. Een deal zou van 'KDB' de duurste Belgische voetballer ooit maken.

Nieuw contract?

'We willen hem niet verkopen, maar het is mogelijk dat er een bod komt in de komende dagen,' dixit Allofs. 'We willen De Bruyne in onze ploeg houden. We willen een sterk team uitbouwen en het is de bedoeling dat Kevin daar een belangrijk deel van uitmaakt. In het voetbal kan alles. Wij kunnen hem overtuigen om te blijven'.

Naar verluidt wil Wolfsburg zijn sterspeler een nieuw contract aanbieden in een poging om hem in de Bundesliga te houden.

Verdediger

In afwachting van De Bruyne lijkt Manchester City zich intussen wel te verzekeren van de komst van de Argentijnse verdediger Nicolas Otamendi. De club van Vincent Kompany zou bij Valencia 40 miljoen euro op tafel leggen en daarnaast verdediger Eliaquim Mangala voor één seizoen uitlenen aan de Spaanse club. De Citizens zouden bovendien ook nog eens een deel van het loon van de Fransman betalen.

De komst van Otamendi naar Manchester City zou een streep door de rekening van stadsrivaal Manchester United zijn, want volgens Marca stond hij hoog op het verlanglijstje van ManU-manager Louis van Gaal. (KVDA)

Volgens de geruchtenmolen zal Manchester City een verbeterd bod op Rode Duivel Kevin De Bruyne (23) doen. Zijn Duitse club Wolfsburg ontkent dat het een bod van 47 miljoen pond (66 miljoen euro) heeft binnengekregen, maar sportief directeur Klaus Allofs vertelde aan Sky Sports dat dit volgens hem elk moment kan veranderen. Een deal zou van 'KDB' de duurste Belgische voetballer ooit maken.'We willen hem niet verkopen, maar het is mogelijk dat er een bod komt in de komende dagen,' dixit Allofs. 'We willen De Bruyne in onze ploeg houden. We willen een sterk team uitbouwen en het is de bedoeling dat Kevin daar een belangrijk deel van uitmaakt. In het voetbal kan alles. Wij kunnen hem overtuigen om te blijven'.Naar verluidt wil Wolfsburg zijn sterspeler een nieuw contract aanbieden in een poging om hem in de Bundesliga te houden.In afwachting van De Bruyne lijkt Manchester City zich intussen wel te verzekeren van de komst van de Argentijnse verdediger Nicolas Otamendi. De club van Vincent Kompany zou bij Valencia 40 miljoen euro op tafel leggen en daarnaast verdediger Eliaquim Mangala voor één seizoen uitlenen aan de Spaanse club. De Citizens zouden bovendien ook nog eens een deel van het loon van de Fransman betalen.De komst van Otamendi naar Manchester City zou een streep door de rekening van stadsrivaal Manchester United zijn, want volgens Marca stond hij hoog op het verlanglijstje van ManU-manager Louis van Gaal. (KVDA)