De kans lijkt steeds groter te worden dat Romelu Lukaku komend seizoen ploegmaat wordt van collega-Rode Duivel Moussa Dembélé en Bryan Ruiz (ex-AA Gent) bij Fulham. De Londense club ziet de 19-jarige aanvaller graag komen en staat volgens Goal.com dicht bij een overeenkomst met stadsrivaal Chelsea, de huidige club van Lukaku, over een uitleenbeurt van één seizoen.

'The Blues' zien er zelf geen graten in om Lukaku tijdelijk af te staan, zolang hij maar meer wedstrijden speelt dan hij op Stamford Bridge zou doen. De deal bestaat er allicht in dat het loon van Lukaku tussen beide clubs gelijk verdeeld wordt.

Debuut in mineur

Lukaku, die vorige zomer voor 18 miljoen pond (23 miljoen euro) overkwam van Anderlecht, beleefde weinig plezier aan zijn debuutseizoen in de Premier League. Onder de vorige manager Andre Villas-Boas kreeg hij amper speelkansen en ook komend seizoen is hij onder Roberto Di Matteo - ondanks het vertrek van Didier Drogba, Salomon Kalou en Nicolas Anelka - derde keus na Fernando Torres en Daniel Sturridge.

Fulham haalde met Mladen Petric en Hugo Rodallega reeds twee offensieve versterkingen voor het nieuwe seizoen binnen. (KVDA)

De kans lijkt steeds groter te worden dat Romelu Lukaku komend seizoen ploegmaat wordt van collega-Rode Duivel Moussa Dembélé en Bryan Ruiz (ex-AA Gent) bij Fulham. De Londense club ziet de 19-jarige aanvaller graag komen en staat volgens Goal.com dicht bij een overeenkomst met stadsrivaal Chelsea, de huidige club van Lukaku, over een uitleenbeurt van één seizoen. 'The Blues' zien er zelf geen graten in om Lukaku tijdelijk af te staan, zolang hij maar meer wedstrijden speelt dan hij op Stamford Bridge zou doen. De deal bestaat er allicht in dat het loon van Lukaku tussen beide clubs gelijk verdeeld wordt. Debuut in mineur Lukaku, die vorige zomer voor 18 miljoen pond (23 miljoen euro) overkwam van Anderlecht, beleefde weinig plezier aan zijn debuutseizoen in de Premier League. Onder de vorige manager Andre Villas-Boas kreeg hij amper speelkansen en ook komend seizoen is hij onder Roberto Di Matteo - ondanks het vertrek van Didier Drogba, Salomon Kalou en Nicolas Anelka - derde keus na Fernando Torres en Daniel Sturridge. Fulham haalde met Mladen Petric en Hugo Rodallega reeds twee offensieve versterkingen voor het nieuwe seizoen binnen. (KVDA)