Yannick Ferreira Carrasco dicht bij AS Roma

04/07/14 om 14:37 - Bijgewerkt om 14:37

De Belgische belofte-international heeft al een persoonlijk akkoord met de Italiaanse topclub en zou er volgend seizoen ploegmaat worden van Radja Nainggolan.

Yannick Ferreira Carrasco dicht bij AS Roma

Yannick Ferreira Carrasco (20) © BelgaImage

Yannick Ferreira Carrasco (20) ziet zijn contract bij AS Monaco in juni 2015 aflopen en weigert voorlopig bij te tekenen. Integendeel, zijn manager praatte al uitvoerig met AS Roma, dat volgens de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport een persoonlijk akkoord heeft met de Belgische aanvaller. Enkel tussen de clubs is het water voorlopig nog te diep: Monaco vraagt zeven miljoen euro, Roma wil er vijf bieden. Maar de gesprekken tussen beide clubs gaan verder. Ook Tottenham, Juventus, Arsenal en Dortmund horen bij de gegadigden, maar lijken dus achter het net te vissen.

YFC kende in het seizoen 2012/2013 zijn doorbraak bij de Monegasken, toen nog in tweede klasse actief. Maar de voorbije campagne, in de Ligue 1, kende hij een terugval. Enerzijds door enkele kleine blessures, anderzijds door de komst van een bijkomende concurrent voor zijn positie: ene James Rodriguez, je ondertussen wellicht bekend.

Onze partners