Met een prachtig doelpunt in de voorrondewedstrijd van de Champions League tegen Zulte Waregem bewees Zakaria Bakkali dat hij niet voor niets als zeventienjarige al in beeld is bij de Rode Duivels. Het groeibriljantje van PSV staat echter voor een moeilijke keuze: gaat hij voor België of voor zijn vaderland Marokko spelen?

"Mijn hart weet het niet, het is fifty-fifty. Maar mijn hoofd zegt België, dan heb ik toch meer kans om EK's en WK's te spelen", zei Bakkali na de winst op Zulte Waregem (0-3).

De Belgische bondscoach Marc Wilmots, aandachtig toeschouwer in Brussel, maakt donderdag zijn selectie bekend voor de oefeninterland tegen Frankrijk volegden week. "Als ik met de Rode Duivels mee moet, ga ik mee. Maar ik hoef nog niet definitief te kiezen, aangezien dit een oefenwedstrijd is", zo wist Bakkali. (Belga/TV)

Met een prachtig doelpunt in de voorrondewedstrijd van de Champions League tegen Zulte Waregem bewees Zakaria Bakkali dat hij niet voor niets als zeventienjarige al in beeld is bij de Rode Duivels. Het groeibriljantje van PSV staat echter voor een moeilijke keuze: gaat hij voor België of voor zijn vaderland Marokko spelen? "Mijn hart weet het niet, het is fifty-fifty. Maar mijn hoofd zegt België, dan heb ik toch meer kans om EK's en WK's te spelen", zei Bakkali na de winst op Zulte Waregem (0-3). De Belgische bondscoach Marc Wilmots, aandachtig toeschouwer in Brussel, maakt donderdag zijn selectie bekend voor de oefeninterland tegen Frankrijk volegden week. "Als ik met de Rode Duivels mee moet, ga ik mee. Maar ik hoef nog niet definitief te kiezen, aangezien dit een oefenwedstrijd is", zo wist Bakkali. (Belga/TV)