Dat Bakkali voor België gekozen heeft, hoorden La Dernière Heure-Les Sports en Het Nieuwsblad van een bron dichtbij de familie van de voetballer. Een en ander moet nog geofficialiseerd worden. Dat zou binnen enkele dagen gebeuren, voor de interland tegen Kroatië op 11 oktober.

De zeventienjarige middenvelder van PSV had donderdag nog tegen de Nederlandse pers gezegd dat hij zijn beslissing binnen de twee weken zou bekendmaken en dat hij het "eigenlijk nog altijd niet wist."

Bondscoach Marc Wilmots maakt volgende donderdag zijn selectie voor Kroatië bekend. Wilmots selecteerde Bakkali al twee keer, maar de speler kwam toen niet op het veld. Als hij dat wel doet tegen Kroatië of tegen Wales op 15 oktober, is hij niet meer speelgerechtigd voor een ander land.

België heeft nog één punt nodig om zich te kwalificeren voor het WK voetbal volgend jaar in Brazilië. (Belga/TV)

Dat Bakkali voor België gekozen heeft, hoorden La Dernière Heure-Les Sports en Het Nieuwsblad van een bron dichtbij de familie van de voetballer. Een en ander moet nog geofficialiseerd worden. Dat zou binnen enkele dagen gebeuren, voor de interland tegen Kroatië op 11 oktober. De zeventienjarige middenvelder van PSV had donderdag nog tegen de Nederlandse pers gezegd dat hij zijn beslissing binnen de twee weken zou bekendmaken en dat hij het "eigenlijk nog altijd niet wist." Bondscoach Marc Wilmots maakt volgende donderdag zijn selectie voor Kroatië bekend. Wilmots selecteerde Bakkali al twee keer, maar de speler kwam toen niet op het veld. Als hij dat wel doet tegen Kroatië of tegen Wales op 15 oktober, is hij niet meer speelgerechtigd voor een ander land. België heeft nog één punt nodig om zich te kwalificeren voor het WK voetbal volgend jaar in Brazilië. (Belga/TV)