De Rode Duivels willen voor hun zesde Duiveluitdaging, de eerste voor een wedstrijd op verplaatsing, de thuisblijvende fans laten supporteren voor de op 6 september naar Schotland meereizende supporters. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend.

De fans kunnen dat doen door een speciaal ontworpen poster af te printen en die op een goed zichtbare plaats te hangen. "Hang deze poster aan je raam, je auto of op je werk, of gebruik de tekst op spandoeken, vlaggen of grasvelden. Wees creatief en maak onze meereizende fans helemaal gek. En als je een supporter tegenkomt, moedig hem dan aan met een genereus gebaar. Ga naar onze Facebook-pagina voor inspiratie en stuur foto's en filmpjes op van jullie aanmoedigingsacties. Als tegenprestatie gaan de Rode Duivels de straat op om jullie te bedanken", klonk de mededeling.

Op 6 september staan de Rode Duivels op de achtste speeldag in WK-kwalificatiegroep A voor de lastige verplaatsing naar Hampden Park in Schotland. Kroatië, de enige overgebleven concurrent voor de groepszege, trekt op hetzelfde moment naar buurland Servië. (Belga/INM)

De Rode Duivels willen voor hun zesde Duiveluitdaging, de eerste voor een wedstrijd op verplaatsing, de thuisblijvende fans laten supporteren voor de op 6 september naar Schotland meereizende supporters. Dat maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend. De fans kunnen dat doen door een speciaal ontworpen poster af te printen en die op een goed zichtbare plaats te hangen. "Hang deze poster aan je raam, je auto of op je werk, of gebruik de tekst op spandoeken, vlaggen of grasvelden. Wees creatief en maak onze meereizende fans helemaal gek. En als je een supporter tegenkomt, moedig hem dan aan met een genereus gebaar. Ga naar onze Facebook-pagina voor inspiratie en stuur foto's en filmpjes op van jullie aanmoedigingsacties. Als tegenprestatie gaan de Rode Duivels de straat op om jullie te bedanken", klonk de mededeling. Op 6 september staan de Rode Duivels op de achtste speeldag in WK-kwalificatiegroep A voor de lastige verplaatsing naar Hampden Park in Schotland. Kroatië, de enige overgebleven concurrent voor de groepszege, trekt op hetzelfde moment naar buurland Servië. (Belga/INM)