Real komt door de zege mee aan kop in Spanje. Thibaut Courtois stond bij de Koninklijke 90 minuten tussen de palen, Eden Hazard was nog niet fit genoeg om tot de selectie te behoren.

'Voor mij is hij de beste Franse spits aller tijden', zei Zidane na afloop. 'Karim bewijst zich elke match opnieuw. Hij speelt al lang bij Real Madrid, al meer dan 500 matchen, en als je dan al zijn doelpunten ziet. Zijn palmares spreekt voor zichzelf.'

'Karim is een meer volwassen speler geworden', ging Zidane verder. 'Maar hij is geen typische nummer negen. Hij denkt niet enkel aan scoren. Daar hou ik zo van. Hij moeit zich ook in het spel. Als een medespeler beter geplaatst staat, zal hij de bal altijd afgeven. Hij is een complete aanvaller. Zelfs als hij geen grootse match speelt, zoals vanavond was, is hij toch belangrijk en scoort hij opnieuw twee keer. Dat is helemaal Karim.'

Benzema kwam in 2009 toe in Madrid. Hij groeide jaren in de schaduw van Cristiano Ronaldo, maar bloeide na diens vertrek nog meer open. Zaterdag passeerde hij Roberto Carlos als de niet-Spaanse speler met het meeste aantal wedstrijden voor Real Madrid. Benzema zit intussen aan 529. De Fransman zit dit seizoen, ondanks een maandje afwezigheid door een hamstringblessure, aan tien goals en drie assists in zestien officiële duels.

Real komt door de zege mee aan kop in Spanje. Thibaut Courtois stond bij de Koninklijke 90 minuten tussen de palen, Eden Hazard was nog niet fit genoeg om tot de selectie te behoren.'Voor mij is hij de beste Franse spits aller tijden', zei Zidane na afloop. 'Karim bewijst zich elke match opnieuw. Hij speelt al lang bij Real Madrid, al meer dan 500 matchen, en als je dan al zijn doelpunten ziet. Zijn palmares spreekt voor zichzelf.''Karim is een meer volwassen speler geworden', ging Zidane verder. 'Maar hij is geen typische nummer negen. Hij denkt niet enkel aan scoren. Daar hou ik zo van. Hij moeit zich ook in het spel. Als een medespeler beter geplaatst staat, zal hij de bal altijd afgeven. Hij is een complete aanvaller. Zelfs als hij geen grootse match speelt, zoals vanavond was, is hij toch belangrijk en scoort hij opnieuw twee keer. Dat is helemaal Karim.'Benzema kwam in 2009 toe in Madrid. Hij groeide jaren in de schaduw van Cristiano Ronaldo, maar bloeide na diens vertrek nog meer open. Zaterdag passeerde hij Roberto Carlos als de niet-Spaanse speler met het meeste aantal wedstrijden voor Real Madrid. Benzema zit intussen aan 529. De Fransman zit dit seizoen, ondanks een maandje afwezigheid door een hamstringblessure, aan tien goals en drie assists in zestien officiële duels.