Dankzij twee doelpunten op het veld van Bayer Leverkusen wipt Zlatan Ibrahimovic over Cristiano Ronaldo naar de eerste plaats in de topschutterslijst van de Champions League.

Met een penalty en onhoudbaar afstandsschot hielp Zlatan Ibrahimovic zijn club Paris Saint-Germain naar een ruime 0-4 overwinning op het veld van Bayer Leverkusen. Het negende en tiende doelpunt al van 'Ibracadabra' in deze Champions League.

De 32-jarige Zweedse superster doet daarmee beter dan Cristiano Ronaldo (9) en Lionel Messi (7). De Portugees speelt met Real Madrid volgende week pas in de 1/8e finales van het kampioenenbal tegen Schalke 04, de Argentijn scoorde gisteren de eerste treffer van Barcelona op het veld van Manchester City (0-2).

Ibrahimovic is ook topschutter in de Franse Ligue 1, met 19 goals in 25 wedstrijden. (KVDA)

Dankzij twee doelpunten op het veld van Bayer Leverkusen wipt Zlatan Ibrahimovic over Cristiano Ronaldo naar de eerste plaats in de topschutterslijst van de Champions League. Met een penalty en onhoudbaar afstandsschot hielp Zlatan Ibrahimovic zijn club Paris Saint-Germain naar een ruime 0-4 overwinning op het veld van Bayer Leverkusen. Het negende en tiende doelpunt al van 'Ibracadabra' in deze Champions League. De 32-jarige Zweedse superster doet daarmee beter dan Cristiano Ronaldo (9) en Lionel Messi (7). De Portugees speelt met Real Madrid volgende week pas in de 1/8e finales van het kampioenenbal tegen Schalke 04, de Argentijn scoorde gisteren de eerste treffer van Barcelona op het veld van Manchester City (0-2). Ibrahimovic is ook topschutter in de Franse Ligue 1, met 19 goals in 25 wedstrijden. (KVDA)