Volgens de bronnen van sportzender ESPN trekt Zlatan Ibrahimovic de deur achter zich dicht bij Manchester United en gaat de 36-jarige aanvaller in de herfst van zijn carrière in de Amerikaanse Major League Soccer aan de slag, met LA Galaxy als grootste kanshebber om de Zweed binnen te halen.

December

Ibracadabra verlengde begin dit seizoen zijn contract bij Manchester United met een jaar, maar kwam niet meer in actie sinds de thuismatch tegen Burnley op 26 december. Manager José Mourinho heeft hem nu toestemming gegeven om te tekenen voor een club in de MLS, meldt ESPN.

De Zweed maakte in 2016 transfervrij de overstap van PSG naar de Engelse recordkampioen, waar hij in anderhalf seizoen goed was voor 29 doelpunten in 53 wedstrijden. Dit seizoen krijgt Romelu Lukaku de voorkeur in de aanval.

Recordkampioen

LA Galaxy kroonde zich al vijf keer tot kampioen van de MLS, de laatste keer in 2014. Bekende ex-spelers zijn onder anderen David Beckham, Robbie Keane en Landon Donovan.

Zlatan voetbalde eerder ook voor onder meer AC Milan, Inter, FC Barcelona, Juventus en Ajax en veroverde in totaal elf landstitels in Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.

Volgens de bronnen van sportzender ESPN trekt Zlatan Ibrahimovic de deur achter zich dicht bij Manchester United en gaat de 36-jarige aanvaller in de herfst van zijn carrière in de Amerikaanse Major League Soccer aan de slag, met LA Galaxy als grootste kanshebber om de Zweed binnen te halen.Ibracadabra verlengde begin dit seizoen zijn contract bij Manchester United met een jaar, maar kwam niet meer in actie sinds de thuismatch tegen Burnley op 26 december. Manager José Mourinho heeft hem nu toestemming gegeven om te tekenen voor een club in de MLS, meldt ESPN.De Zweed maakte in 2016 transfervrij de overstap van PSG naar de Engelse recordkampioen, waar hij in anderhalf seizoen goed was voor 29 doelpunten in 53 wedstrijden. Dit seizoen krijgt Romelu Lukaku de voorkeur in de aanval.LA Galaxy kroonde zich al vijf keer tot kampioen van de MLS, de laatste keer in 2014. Bekende ex-spelers zijn onder anderen David Beckham, Robbie Keane en Landon Donovan.Zlatan voetbalde eerder ook voor onder meer AC Milan, Inter, FC Barcelona, Juventus en Ajax en veroverde in totaal elf landstitels in Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.