Söder adviseerde fans heel goed na te denken alvorens af te reizen. 'Als ik eraan denk wat de gevolgen kunnen zijn krijg ik al buikpijn', aldus de politicus.

De verwachting is dat ruim 2000 Duitsers in het Puskas-stadion aanwezig zullen zijn. Beide clubs hebben van de UEFA 3000 tickets gekregen.

Boedapest geldt in Duitsland in verband met het virus als risicogebied. Wie er echter minder dan 48 uur verblijft hoeft niet verplicht in quarantaine.

Aangezien ook in Zuid-Duitsland het virus oplaait, mochten er bij de thuiswedstrijd van Bayern afgelopen vrijdag tegen Schalke geen supporters aanwezig zijn. Aanvankelijk was dit wel de bedoeling. Beieren kreeg vanuit de landelijke politiek bijval voor dit besluit.

In de wedstrijd om de Europese Supercup treft de winnaar van de Champions League (Bayern München) de laureaat van de Europa League (Sevilla).

Söder adviseerde fans heel goed na te denken alvorens af te reizen. 'Als ik eraan denk wat de gevolgen kunnen zijn krijg ik al buikpijn', aldus de politicus. De verwachting is dat ruim 2000 Duitsers in het Puskas-stadion aanwezig zullen zijn. Beide clubs hebben van de UEFA 3000 tickets gekregen. Boedapest geldt in Duitsland in verband met het virus als risicogebied. Wie er echter minder dan 48 uur verblijft hoeft niet verplicht in quarantaine. Aangezien ook in Zuid-Duitsland het virus oplaait, mochten er bij de thuiswedstrijd van Bayern afgelopen vrijdag tegen Schalke geen supporters aanwezig zijn. Aanvankelijk was dit wel de bedoeling. Beieren kreeg vanuit de landelijke politiek bijval voor dit besluit. In de wedstrijd om de Europese Supercup treft de winnaar van de Champions League (Bayern München) de laureaat van de Europa League (Sevilla).