Muyters is een 25-jarige doelman die onder andere bij KVSK United en MVV speelde en was afgelopen seizoen doublure van de naar Sunderland vertrokken Mignolet. Na diens vertrek hoopte hij op een basisplaats, maar STVV trok met Mark Volders ondertussen al een ervaren doelman aan. Muyters had nog een contract van een jaar op Staaien.

De 19-jarige Sterckx wordt bij Anderlecht als één van de talenten beschouwd en mag een jaartje ervaring opdoen bij de West-Vlaamse eersteklasser.

Kersvers trainer Bart De Roover start zaterdag met de voorbereiding op komend seizoen.

Muyters is een 25-jarige doelman die onder andere bij KVSK United en MVV speelde en was afgelopen seizoen doublure van de naar Sunderland vertrokken Mignolet. Na diens vertrek hoopte hij op een basisplaats, maar STVV trok met Mark Volders ondertussen al een ervaren doelman aan. Muyters had nog een contract van een jaar op Staaien. De 19-jarige Sterckx wordt bij Anderlecht als één van de talenten beschouwd en mag een jaartje ervaring opdoen bij de West-Vlaamse eersteklasser. Kersvers trainer Bart De Roover start zaterdag met de voorbereiding op komend seizoen.