Sinds donderdag doet in de Zwitserse pers het gerucht de ronde dat er vergevorderde interesse is van investeerders uit Genève om Standard over te nemen.

Dat meldt Sport/Footmagazine, het Franstalige zusterblad van Sport/Voetbalmagazine. De Zwitserse mediabronnen waarop het blad zich beroept, halen hun informatie in hoge financiële kringen.

Genève

Terwijl de laatste tijd vooral werd gespeculeerd over mogelijke overnemers uit Qatar en Rusland - door Standard ontkend noch bevestigd - blijkt er nu vergevorderde interesse te zijn van Zwitserse investeerders, luidt het.

Zo zou Margarita Louis-Dreyfus (weduwe van Robert Louis-Dreyfus en hoofdaandeelhouder van Standard) op het punt staan haar aandelen af te staan aan investeerders uit Genève. Naar verluidt is de operatie een kwestie van enkele dagen. (KVDA/PB)

Sinds donderdag doet in de Zwitserse pers het gerucht de ronde dat er vergevorderde interesse is van investeerders uit Genève om Standard over te nemen. Dat meldt Sport/Footmagazine, het Franstalige zusterblad van Sport/Voetbalmagazine. De Zwitserse mediabronnen waarop het blad zich beroept, halen hun informatie in hoge financiële kringen. Genève Terwijl de laatste tijd vooral werd gespeculeerd over mogelijke overnemers uit Qatar en Rusland - door Standard ontkend noch bevestigd - blijkt er nu vergevorderde interesse te zijn van Zwitserse investeerders, luidt het. Zo zou Margarita Louis-Dreyfus (weduwe van Robert Louis-Dreyfus en hoofdaandeelhouder van Standard) op het punt staan haar aandelen af te staan aan investeerders uit Genève. Naar verluidt is de operatie een kwestie van enkele dagen. (KVDA/PB)