Antwerp heeft een tumultueuze week achter de rug. De spanningen tussen eigenaar Paul Gheysens en sportief directeur Luciano D'Onofrio kwamen naar buiten, er werd kritiek gegeven op coach Vercauteren en de Great Old wist zich te plaatsen voor play-off 1. Redacteur Peter t'Kint, die Antwerp volgt voor Sport/Voetbalmagazine, geeft wat meer uitleg.

Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, heeft het over de zege van Anderlecht, het verdedigende voetbal van Antwerp en de prestatie van Yves Vanderhaeghe.

Thomas D'havé

Thomas D'havé schreef samen met journalist Christian Vandenabeele het boek Zo word je een oersterke voetballer over een nieuw domein in de sport: levensstijl als prestatiebevorderende en blessurebestendigende factor. 'We moeten niet het letsel behandelen, maar de mens met het letsel.'

Op de 33e en voorlaatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League heeft Racing Genk zekerheid verworven over play-off 1 met een ruime thuiszege in de Limburgse derby tegen een mak STVV: 4-0. Dankzij de overwinning telt Genk 56 punten en wipt het (voorlopig) over Antwerp naar de tweede plaats in de rangschikking.