Fans van de Rode Duivels die aan de Thomas More-hogeschool studeren, hebben geluk: bij het opstellen van de examenregeling in juni houdt de directie rekening met de WK-matchen van ons nationale elftal. Dat staat in het Laatste Nieuws.

Een groot sporttoernooi tijdens de examenperiode leidt steevast tot een pak meer gebuisden. 'We kennen dat: de jongeren nemen zich voor om maar vijf minuutjes te kijken, maar volgen uiteindelijk de hele match.' Om de ruim 17.000 studenten te plezieren, heeft de directie van Thomas More - met campussen in onder andere Antwerpen, Mechelen en
Turnhout - beloofd om geen examens te plannen op de dag na een wedstrijd van de Belgen.

Pas op 6 december wordt het speelschema van het WK in Brazilië bekendgemaakt en kan de hogeschool beginnen te puzzelen. (Belga/SD)

Fans van de Rode Duivels die aan de Thomas More-hogeschool studeren, hebben geluk: bij het opstellen van de examenregeling in juni houdt de directie rekening met de WK-matchen van ons nationale elftal. Dat staat in het Laatste Nieuws.Een groot sporttoernooi tijdens de examenperiode leidt steevast tot een pak meer gebuisden. 'We kennen dat: de jongeren nemen zich voor om maar vijf minuutjes te kijken, maar volgen uiteindelijk de hele match.' Om de ruim 17.000 studenten te plezieren, heeft de directie van Thomas More - met campussen in onder andere Antwerpen, Mechelen en Turnhout - beloofd om geen examens te plannen op de dag na een wedstrijd van de Belgen.Pas op 6 december wordt het speelschema van het WK in Brazilië bekendgemaakt en kan de hogeschool beginnen te puzzelen. (Belga/SD)