Een spandoek met een onthoofde Steven Defour blijft niet zonder gevolg. De Voetbalcel van Binnenlandse Zaken laat weten dat de makers een stadionverbod tot vijf jaar riskeren en een geldboete tot 5.000 euro. Dat berichten verschillende media.

De Voetbalcel van Binnenlandse Zaken zegt zware straffen te zullen vorderen tegen allen die hebben meegewerkt aan het spandoek. "Dit wansmakelijk gedrag vereist een passende reactie", zegt woordvoerster Ann Cossement in De Standaard. "We zullen zo veel mogelijk mensen proberen te identificeren op basis van de tv-beelden. De politie van Luik zal processen-verbaal opstellen."(Belga/WB)

Een spandoek met een onthoofde Steven Defour blijft niet zonder gevolg. De Voetbalcel van Binnenlandse Zaken laat weten dat de makers een stadionverbod tot vijf jaar riskeren en een geldboete tot 5.000 euro. Dat berichten verschillende media. De Voetbalcel van Binnenlandse Zaken zegt zware straffen te zullen vorderen tegen allen die hebben meegewerkt aan het spandoek. "Dit wansmakelijk gedrag vereist een passende reactie", zegt woordvoerster Ann Cossement in De Standaard. "We zullen zo veel mogelijk mensen proberen te identificeren op basis van de tv-beelden. De politie van Luik zal processen-verbaal opstellen."(Belga/WB)