Sloan Privat is een bonkige aanvaller van 24 jaar, met roots in Frans-Guyana, die als centrumspits al zijn strepen verdiende bij FC Sochaux.

Nadat hij in 2007 prof werd, zit hij al aan 96 duels en 20 goals in de Franse Ligue1. Hij moet bij AA Gent het alternatief worden voor de blessuregevoelige Deense international Nicklas Pedersen. Coach Víctor Fernández gaf aan tevreden te zijn met deze broodnodige kwaliteitsinjectie. Hij laat zelfs de mogelijkheid om uit te pakken met het duo Privat-Pedersen voorin. Wij vonden alvast een fragment waaruit blijkt dat de nieuwe aanwinst van de Buffalo's heel lenig is en spectaculair kan scoren.

Kijk en geniet van zijn thuisgoal tegen AS Nancy vorig seizoen:

Sloan Privat is een bonkige aanvaller van 24 jaar, met roots in Frans-Guyana, die als centrumspits al zijn strepen verdiende bij FC Sochaux. Nadat hij in 2007 prof werd, zit hij al aan 96 duels en 20 goals in de Franse Ligue1. Hij moet bij AA Gent het alternatief worden voor de blessuregevoelige Deense international Nicklas Pedersen. Coach Víctor Fernández gaf aan tevreden te zijn met deze broodnodige kwaliteitsinjectie. Hij laat zelfs de mogelijkheid om uit te pakken met het duo Privat-Pedersen voorin. Wij vonden alvast een fragment waaruit blijkt dat de nieuwe aanwinst van de Buffalo's heel lenig is en spectaculair kan scoren. Kijk en geniet van zijn thuisgoal tegen AS Nancy vorig seizoen: