Op 28 augustus is er in het nieuwe onderkomen van de Buffalo's 's avonds de opening van Restaurant Horseele, vernoemd naar de zestigjarige West-Vlaamse tweesterrenchef Danny Horseele. Hij krijgt van voorzitter Ivan De Witte de taak om te bewijzen dat zijn quotering van 18 op 20 in de Gault-Millaugids voor een toegevoegde waarde kan zorgen in de Ghelamco Arena. "De schoonheid van dit stadion kan een verlengstuk krijgen met een restaurant van die orde", weet De Witte, die het financiële beheer wel in handen geeft van manager Michel Louwagie. "Voetbal heeft naast een volks karakter ook almaar meer een zakelijke dimensie."

Het restaurant ligt op de vierde verdieping aan ingang H, heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter en voorziet 150 zitplaatsen in het restaurant naast 100 plekken in de bar. De inrichting werd toevertrouwd aan Lieven Musschoot, die in het verleden ook instond voor de aankleding van Oud Sluis, de uitvalsbasis van Sergio Herman. "Dat werd achteraf een succes", stelt De Witte.

Aan kostenzijde voorziet De Witte jaarlijks een budget van 1 miljoen euro. Hij wil na twee tot drie jaar break even draaien en onderhandelt met Paul Gheysens van projectontwikkelaar Ghelamco over de bouw van een viersterrenhotel in de buurt van het nieuwe stadion.

Voor meer info, surf naar http://restauranthorseele.be of bel naar 09/330.23.20

Op 28 augustus is er in het nieuwe onderkomen van de Buffalo's 's avonds de opening van Restaurant Horseele, vernoemd naar de zestigjarige West-Vlaamse tweesterrenchef Danny Horseele. Hij krijgt van voorzitter Ivan De Witte de taak om te bewijzen dat zijn quotering van 18 op 20 in de Gault-Millaugids voor een toegevoegde waarde kan zorgen in de Ghelamco Arena. "De schoonheid van dit stadion kan een verlengstuk krijgen met een restaurant van die orde", weet De Witte, die het financiële beheer wel in handen geeft van manager Michel Louwagie. "Voetbal heeft naast een volks karakter ook almaar meer een zakelijke dimensie."Het restaurant ligt op de vierde verdieping aan ingang H, heeft een oppervlakte van 600 vierkante meter en voorziet 150 zitplaatsen in het restaurant naast 100 plekken in de bar. De inrichting werd toevertrouwd aan Lieven Musschoot, die in het verleden ook instond voor de aankleding van Oud Sluis, de uitvalsbasis van Sergio Herman. "Dat werd achteraf een succes", stelt De Witte. Aan kostenzijde voorziet De Witte jaarlijks een budget van 1 miljoen euro. Hij wil na twee tot drie jaar break even draaien en onderhandelt met Paul Gheysens van projectontwikkelaar Ghelamco over de bouw van een viersterrenhotel in de buurt van het nieuwe stadion.Voor meer info, surf naar http://restauranthorseele.be of bel naar 09/330.23.20