AA Gent is op zoek naar offensieve versterking en lonkt daarbij heel nadrukkelijk naar Tom De Sutter, op een zijspoor bij Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het financiële aspect kan een struikelblok vormen.

Wanneer Mbokani en Suarez volledig fit zijn, is het duidelijk dat Tom De Sutter (26) slechts als derde spits in de rangorde fungeert bij Anderlecht.

Het Nieuwsblad weet dat AA Gent-trainer Trond Sollied op zijn beurt op zoek is naar een diepe centrumspits en dat De Sutter daarbij zijn eerste keuze is. "Er zijn ploegen geïnteresseerd", zegt De Sutters manager Didier Frenay. "Anderlecht wil echter geen rechtstreekse concurrent versterken tenzij de maximale prijs betaald wordt. Uitlenen is geen optie."

Anderlecht betaalde drie jaar geleden drie miljoen euro voor De Sutter. Een mogelijkheid is volgens de krant een constructie met een andere speler. Anderlecht toonde eerder interesse voor Ibrahima Conte van Gent. (KVDA)

AA Gent is op zoek naar offensieve versterking en lonkt daarbij heel nadrukkelijk naar Tom De Sutter, op een zijspoor bij Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het financiële aspect kan een struikelblok vormen. Wanneer Mbokani en Suarez volledig fit zijn, is het duidelijk dat Tom De Sutter (26) slechts als derde spits in de rangorde fungeert bij Anderlecht. Het Nieuwsblad weet dat AA Gent-trainer Trond Sollied op zijn beurt op zoek is naar een diepe centrumspits en dat De Sutter daarbij zijn eerste keuze is. "Er zijn ploegen geïnteresseerd", zegt De Sutters manager Didier Frenay. "Anderlecht wil echter geen rechtstreekse concurrent versterken tenzij de maximale prijs betaald wordt. Uitlenen is geen optie." Anderlecht betaalde drie jaar geleden drie miljoen euro voor De Sutter. Een mogelijkheid is volgens de krant een constructie met een andere speler. Anderlecht toonde eerder interesse voor Ibrahima Conte van Gent. (KVDA)