'KV Kortrijk wenst Patrick Turcq te bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst. We wensen Patrick veel succes in het verdere verloop van zijn carrière', luidt het in een korte verklaring op de website van de West-Vlaamse club.

Op 1 april stelde Kortrijk Patrick De Wilde aan als nieuwe hoofdcoach. Hij kwam in de plaats van Karim Belhocine, die op zijn beurt werd aangesteld als sportief directeur. 'Het bestuur, management en de huidige sportieve structuur zullen in nauwe samenwerking met Sportief Directeur Karim Belhocine de sportieve lijnen blijven uitzetten', besluit de mededeling van Kortrijk. (Belga)

'KV Kortrijk wenst Patrick Turcq te bedanken voor zijn jarenlange trouwe dienst. We wensen Patrick veel succes in het verdere verloop van zijn carrière', luidt het in een korte verklaring op de website van de West-Vlaamse club. Op 1 april stelde Kortrijk Patrick De Wilde aan als nieuwe hoofdcoach. Hij kwam in de plaats van Karim Belhocine, die op zijn beurt werd aangesteld als sportief directeur. 'Het bestuur, management en de huidige sportieve structuur zullen in nauwe samenwerking met Sportief Directeur Karim Belhocine de sportieve lijnen blijven uitzetten', besluit de mededeling van Kortrijk. (Belga)