Franko Andrijasevic en Samuel Kalu maakten de twee Gentse doelpunten. Voor Club is het tevens de eerste nederlaag sinds 25 oktober.

Yves Vanderhaeghe zet dan weer zijn indrukwekkende reeks voort in de Ghelamco Arena, sinds zijn overname als trainer begin oktober leden de Gentenaars nog geen puntenverlies voor eigen publiek: acht overwinningen in acht thuisduels of 24 op 24.

In de stand verzuimt blauw-zwart uit te lopen op eerste achtervolger Charleroi, dat zaterdag 1-1 gelijkspeelde tegen Antwerp. Club Brugge telt 57 punten, de Carolo's 46. AA Gent klimt naar de vierde stek met 39 punten.

Anderlecht, derde met 44 punten, gaat om 18u op bezoek bij Standard. KV Oostende-Lokeren is om 20u de afsluiter van de speeldag.

Franko Andrijasevic en Samuel Kalu maakten de twee Gentse doelpunten. Voor Club is het tevens de eerste nederlaag sinds 25 oktober.Yves Vanderhaeghe zet dan weer zijn indrukwekkende reeks voort in de Ghelamco Arena, sinds zijn overname als trainer begin oktober leden de Gentenaars nog geen puntenverlies voor eigen publiek: acht overwinningen in acht thuisduels of 24 op 24.In de stand verzuimt blauw-zwart uit te lopen op eerste achtervolger Charleroi, dat zaterdag 1-1 gelijkspeelde tegen Antwerp. Club Brugge telt 57 punten, de Carolo's 46. AA Gent klimt naar de vierde stek met 39 punten. Anderlecht, derde met 44 punten, gaat om 18u op bezoek bij Standard. KV Oostende-Lokeren is om 20u de afsluiter van de speeldag.