Het ontslag van Sollied is allicht het gevolg van tegenvallende resultaten. AA Gent geeft later vandaag meer uitleg op een persconferentie.

AA Gent staat na elf speeldagen op de zevende plaats in de Jupiler Pro League met zestien punten, zes minder dan leiders Club Brugge en Anderlecht. Afgelopen weekend verloren de Buffalo's op eigen veld met 0-1 van Kortrijk.

De 53-jarige Sollied was hoofdcoach van Gent sinds juni 2011. Daarvoor coachte hij de club al twee keer, tussen december 1998 en mei 2000 én in het seizoen 2007-2008.

Sollied is na de Nederlander Ron Jans, die door Standard werd bedankt, de tweede trainer die dit seizoen wordt ontslagen in de hoogste klasse. (Belga/KVDA)

Het ontslag van Sollied is allicht het gevolg van tegenvallende resultaten. AA Gent geeft later vandaag meer uitleg op een persconferentie. AA Gent staat na elf speeldagen op de zevende plaats in de Jupiler Pro League met zestien punten, zes minder dan leiders Club Brugge en Anderlecht. Afgelopen weekend verloren de Buffalo's op eigen veld met 0-1 van Kortrijk. De 53-jarige Sollied was hoofdcoach van Gent sinds juni 2011. Daarvoor coachte hij de club al twee keer, tussen december 1998 en mei 2000 én in het seizoen 2007-2008. Sollied is na de Nederlander Ron Jans, die door Standard werd bedankt, de tweede trainer die dit seizoen wordt ontslagen in de hoogste klasse. (Belga/KVDA)