De 22-jarige Bandé kwam in de zomer van 2018 voor ruim acht miljoen euro over van KV Mechelen. De winger uit Burkina Faso had er zich met twaalf goals in 27 matchen in de kijker gespeeld. Maar na amper twee weken in dienst bij Ajax raakte Bandé zwaar geblesseerd aan kuitbeen en enkel tijdens een oefenduel met Anderlecht, waarna een lange revalidatie volgde.

Begin 2020 werd hij uitgeleend aan het Zwitserse Thun. Na zijn terugkeer zette Ajax Bandé bij de beloften. Hij speelde acht competitieduels voor Jong Ajax (0 goals).

De 22-jarige Bandé kwam in de zomer van 2018 voor ruim acht miljoen euro over van KV Mechelen. De winger uit Burkina Faso had er zich met twaalf goals in 27 matchen in de kijker gespeeld. Maar na amper twee weken in dienst bij Ajax raakte Bandé zwaar geblesseerd aan kuitbeen en enkel tijdens een oefenduel met Anderlecht, waarna een lange revalidatie volgde. Begin 2020 werd hij uitgeleend aan het Zwitserse Thun. Na zijn terugkeer zette Ajax Bandé bij de beloften. Hij speelde acht competitieduels voor Jong Ajax (0 goals).