'Aleksandar Mitrovic is een speciale vent, we moeten hem nog wat beter leren kennen,' zegt Anthony Vanden Borre in Sport/Voetbalmagazine. 'Het is een aardige jongen, maar hij is erg eenzaam in Brussel. Hij gaat niet zo vaak op stap en het kost hem moeite om zich open te stellen naar anderen. Dat heeft niets met de taal te maken, want iedereen praat Engels en ik denk dat zijn Engels goed genoeg is. Hij probeert, hij begint al spelers uit te kafferen in het Frans. Dat is een goed teken.'

'Ik probeer hem te overtuigen dat hij zich niet ongerust moet maken. Zodra ik vast in de ploeg sta, zal ik hem de goeie passes geven en zal hij vaker scoren. We moeten hem helpen. Hij is jong en heeft zijn eigen karakter, maar het is een goeie gast.'

'Nu zit men te zeuren over zijn gewicht maar ik vind dat het iemand is die zich goed verzorgt. Ook ik kom snel wat bij, ook ik moet opletten.' (MG)

In het interview praat Anthony Vanden Borre onder andere over zijn carrière, de Rode Duivels en de sfeer bij Anderlecht. Lees het in Sport/Voetbalmagazine van 29 oktober. Neem nu een supervoordelig abonnement.

'Aleksandar Mitrovic is een speciale vent, we moeten hem nog wat beter leren kennen,' zegt Anthony Vanden Borre in Sport/Voetbalmagazine. 'Het is een aardige jongen, maar hij is erg eenzaam in Brussel. Hij gaat niet zo vaak op stap en het kost hem moeite om zich open te stellen naar anderen. Dat heeft niets met de taal te maken, want iedereen praat Engels en ik denk dat zijn Engels goed genoeg is. Hij probeert, hij begint al spelers uit te kafferen in het Frans. Dat is een goed teken.' 'Ik probeer hem te overtuigen dat hij zich niet ongerust moet maken. Zodra ik vast in de ploeg sta, zal ik hem de goeie passes geven en zal hij vaker scoren. We moeten hem helpen. Hij is jong en heeft zijn eigen karakter, maar het is een goeie gast.' 'Nu zit men te zeuren over zijn gewicht maar ik vind dat het iemand is die zich goed verzorgt. Ook ik kom snel wat bij, ook ik moet opletten.' (MG)