Op minder dan twee weken na de finale van het EK wordt de competitie vrijdagavond afgetrapt met de wedstrijd tussen Standard en KRC Genk. Drie dagen eerder, op dinsdag 20 juli, verschijnt de traditionele competitiegids van Sport/Voetbalmagazine. Alle clubs uit 1A worden op acht pagina's voorgesteld. Met een poster, analyses, spelersfiches, technische info, portretten van een nieuwkomer en een jong talent, statistieken en andere wetenswaardigheden uit de buik van de club.

Aandacht is er ook voor 1B en uiteraard zijn er interviews en reportages. De competitiegids van Sport/Voetbalmagazine leidt u door het seizoen, het is een 212 pagina's dikke voetbalbijbel.

Op minder dan twee weken na de finale van het EK wordt de competitie vrijdagavond afgetrapt met de wedstrijd tussen Standard en KRC Genk. Drie dagen eerder, op dinsdag 20 juli, verschijnt de traditionele competitiegids van Sport/Voetbalmagazine. Alle clubs uit 1A worden op acht pagina's voorgesteld. Met een poster, analyses, spelersfiches, technische info, portretten van een nieuwkomer en een jong talent, statistieken en andere wetenswaardigheden uit de buik van de club.Aandacht is er ook voor 1B en uiteraard zijn er interviews en reportages. De competitiegids van Sport/Voetbalmagazine leidt u door het seizoen, het is een 212 pagina's dikke voetbalbijbel.