Anderlecht bevestigt de gesprekken met Luciano D'Onofrio, tot eind vorig seizoen vicevoorzitter en sterke man van Standard. Voorzitter Roger Vanden Stock heeft maandag met D'Onofrio gepraat over een eventuele sportieve samenwerking, maar een beslissing is er niet genomen, luidt het. Meer commentaar wil Anderlecht niet kwijt.

De competitieleider reageert daarmee op een artikel in De Standaard en Het Nieuwsblad, die schrijven dat D'Onofrio zich verzoend had met Vanden Stock en mogelijk een officiële functie zou krijgen in het Astridpark op voorspraak van de preses van paars-wit.

Koel

D'Onofrio was van 2004 tot eind vorig seizoen vicevoorzitter en de sterke man bij de Rouches. Onder zijn bewind was de relatie met Anderlecht op zijn zachtst gezegd koel, zeker na de Luikse landstitels in 2008 en 2009 en de zware blessure van Marcin Wasilewski als gevolg van een tackle van Axel Witsel eind augustus 2009.

Na de komst van Roland Duchâtelet bij Standard verdween de Italo-Belg van het Luikse toneel. Hij kon zich opnieuw gaan toeleggen op zijn activiteiten als spelersmakelaar.

Afgelopen zomer was hij een belangrijke schakel bij de transfers van Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani naar Anderlecht, wat de relatie met Vanden Stock duidelijk ten goede kwam. (Belga/KVDA)

Anderlecht bevestigt de gesprekken met Luciano D'Onofrio, tot eind vorig seizoen vicevoorzitter en sterke man van Standard. Voorzitter Roger Vanden Stock heeft maandag met D'Onofrio gepraat over een eventuele sportieve samenwerking, maar een beslissing is er niet genomen, luidt het. Meer commentaar wil Anderlecht niet kwijt. De competitieleider reageert daarmee op een artikel in De Standaard en Het Nieuwsblad, die schrijven dat D'Onofrio zich verzoend had met Vanden Stock en mogelijk een officiële functie zou krijgen in het Astridpark op voorspraak van de preses van paars-wit. Koel D'Onofrio was van 2004 tot eind vorig seizoen vicevoorzitter en de sterke man bij de Rouches. Onder zijn bewind was de relatie met Anderlecht op zijn zachtst gezegd koel, zeker na de Luikse landstitels in 2008 en 2009 en de zware blessure van Marcin Wasilewski als gevolg van een tackle van Axel Witsel eind augustus 2009. Na de komst van Roland Duchâtelet bij Standard verdween de Italo-Belg van het Luikse toneel. Hij kon zich opnieuw gaan toeleggen op zijn activiteiten als spelersmakelaar. Afgelopen zomer was hij een belangrijke schakel bij de transfers van Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani naar Anderlecht, wat de relatie met Vanden Stock duidelijk ten goede kwam. (Belga/KVDA)