Verschillende clubs hebben hun oog laten vallen op Dániel Tözsér, wiens contract bij RC Genk eind dit seizoen afloopt. Zo ook Anderlecht, dat blijkbaar ver wil gaan voor de Hongaar.

Het Nieuwsblad meldt dat paars-wit Tözsér een contract van vier jaar en een salaris van 900.000 per jaar aanbiedt.

Anderlecht ziet in de 26-jarige middenvelder de ideale opvolger voor Lucas Biglia en zou hem al in januari willen overnemen. Maar ook RC Genk heeft Tözser een nieuw contractvoorstel gedaan en ook Club Brugge toont belangstelling.

Tözsér speelt sinds 2008 bij RC Genk. (KVDA) Sport/Voetbalmagazine brengt in zijn nummer van woensdag 23 november een rootsverhaal over Tözsér. S/VM ging zijn familie in Debrecen opzoeken. Vader Géza, zelf ook profvoetballer geweest, spreekt er ondermeer over de toekomst van zijn zoon.

Verschillende clubs hebben hun oog laten vallen op Dániel Tözsér, wiens contract bij RC Genk eind dit seizoen afloopt. Zo ook Anderlecht, dat blijkbaar ver wil gaan voor de Hongaar. Het Nieuwsblad meldt dat paars-wit Tözsér een contract van vier jaar en een salaris van 900.000 per jaar aanbiedt. Anderlecht ziet in de 26-jarige middenvelder de ideale opvolger voor Lucas Biglia en zou hem al in januari willen overnemen. Maar ook RC Genk heeft Tözser een nieuw contractvoorstel gedaan en ook Club Brugge toont belangstelling. Tözsér speelt sinds 2008 bij RC Genk. (KVDA) Sport/Voetbalmagazine brengt in zijn nummer van woensdag 23 november een rootsverhaal over Tözsér. S/VM ging zijn familie in Debrecen opzoeken. Vader Géza, zelf ook profvoetballer geweest, spreekt er ondermeer over de toekomst van zijn zoon.