Dat betekent dat Zulte Waregem leider blijft. Club Brugge kon mits winst in het Constant Vanden Stockstadion de leiding overnemen van Essevee. Blauw-zwart is tweede, Anderlecht derde.

Matige topper

Na een zoutloze eerste helft zonder echte kansen kwamen beide teams toch beter voor de dag na de pauze, al zat de schrik om te verliezen er langs beide zijden te stevig in. Verder dan enkele hete standjes voor de kooi van een niet al te secure Ludovic Butelle kwam paars-wit niet, terwijl Club toch vooral op de tegenaanval loerde in het Astridpark.

Het logische resultaat was een scoreloos gelijkspel, waardoor de laatste zege van Club Brugge in de hoofdstad van 1998 blijft dateren.

Zondagavond staan er met AA Gent tegen KV Oostende (18u) en Standard-Westerlo (20u) nog twee wedstrijden op het programma. Waasland-Beveren - Racing Genk werd uitgesteld omdat Genk vrijdag nog aan de bak moest in de Europa League. (Belga/KVDA)

Dat betekent dat Zulte Waregem leider blijft. Club Brugge kon mits winst in het Constant Vanden Stockstadion de leiding overnemen van Essevee. Blauw-zwart is tweede, Anderlecht derde.Na een zoutloze eerste helft zonder echte kansen kwamen beide teams toch beter voor de dag na de pauze, al zat de schrik om te verliezen er langs beide zijden te stevig in. Verder dan enkele hete standjes voor de kooi van een niet al te secure Ludovic Butelle kwam paars-wit niet, terwijl Club toch vooral op de tegenaanval loerde in het Astridpark. Het logische resultaat was een scoreloos gelijkspel, waardoor de laatste zege van Club Brugge in de hoofdstad van 1998 blijft dateren. Zondagavond staan er met AA Gent tegen KV Oostende (18u) en Standard-Westerlo (20u) nog twee wedstrijden op het programma. Waasland-Beveren - Racing Genk werd uitgesteld omdat Genk vrijdag nog aan de bak moest in de Europa League. (Belga/KVDA)