De overeenkomst start vanaf dit seizoen. De financiële details van de deal werden niet prijsgegeven.

'Het partnerschap brengt twee niet uit de Belgische samenleving weg te denken acteurs samen', zegt de Nationale Loterij. Lotto werkte al samen met Sporting Charleroi, Club Brugge en de Belgische voetbalbond. De Nationale Loterij wil via haar partnerschap 'de nabijheid bij haar klanten en haar aanwezigheid "in het veld" vergroten'.

Het overheidsbedrijf herinvesteerde vorig jaar 320 miljoen euro in ons land, vooral via het subsidiëren van culturele -, sportieve - en weldadigheidsevenementen.

De Nationale Loterij is ook aanwezig in het wielrennen (Lotto Soudal), basketbal (EuroMillions Basket League) en volleybal (EuroMillions Volley League).

De Nationale Loterij benadrukte dat een eventuele naamsverandering van het Constant Vanden Stock-stadion 'zeker niet voor meteen' is.

De overeenkomst start vanaf dit seizoen. De financiële details van de deal werden niet prijsgegeven.'Het partnerschap brengt twee niet uit de Belgische samenleving weg te denken acteurs samen', zegt de Nationale Loterij. Lotto werkte al samen met Sporting Charleroi, Club Brugge en de Belgische voetbalbond. De Nationale Loterij wil via haar partnerschap 'de nabijheid bij haar klanten en haar aanwezigheid "in het veld" vergroten'. Het overheidsbedrijf herinvesteerde vorig jaar 320 miljoen euro in ons land, vooral via het subsidiëren van culturele -, sportieve - en weldadigheidsevenementen. De Nationale Loterij is ook aanwezig in het wielrennen (Lotto Soudal), basketbal (EuroMillions Basket League) en volleybal (EuroMillions Volley League). De Nationale Loterij benadrukte dat een eventuele naamsverandering van het Constant Vanden Stock-stadion 'zeker niet voor meteen' is.