RSC Anderlecht heeft voor het eerst getraind met het oog op de voorbereiding van het seizoen 2015-2016. In Neerpede waren 21 spelers aanwezig op de oefensessie van coach Besnik Hasi. Doordat nog een deel van de spelers ontbreken - zo is bijvoorbeeld topschutter Aleksandar Mitrovic nog op vakantie - mochten vier beloften hun opwachting maken met de grote jongens. Het gaat om Dodi Lukebakio Ngandoli, Samy Bourard, Stéphane Omeonga en Gilles Denayer.

Het ging om een gesloten training. Deze namiddag om 16u wordt er nog een tweede oefensessie afgewerkt. De sessie was achter gesloten deuren, fans noch pers waren welkom.

Bij Anderlecht bereiden ze zich voor op een seizoen dat in het teken moet staan van de revanche, na de eerder magere derde plaats van vorig jaar. De rest van de spelerskern wordt volgende week terug in Neerpede verwacht.

De 21 namen die maandagochtend op het oefenveld van trainer Besnik Hasi stonden: Óswal Alvarez, Samuel Bastien, Liam Bossin, Maxime Colin, Ibrahima Conte, Steven Defour, Michaël Heylen, Nathan Kabasele, Thomas Kaminski, Aaron Leya Iseka, Hervé Matthys, Bram Nuytinck, Dennis Praet, Silvio Proto, Davy Roef, Matías Suarez en Idrissa Sylla en de beloften Lukebakio, Bourard, Omeonga en Denayer. (Belga/KVDA)

RSC Anderlecht heeft voor het eerst getraind met het oog op de voorbereiding van het seizoen 2015-2016. In Neerpede waren 21 spelers aanwezig op de oefensessie van coach Besnik Hasi. Doordat nog een deel van de spelers ontbreken - zo is bijvoorbeeld topschutter Aleksandar Mitrovic nog op vakantie - mochten vier beloften hun opwachting maken met de grote jongens. Het gaat om Dodi Lukebakio Ngandoli, Samy Bourard, Stéphane Omeonga en Gilles Denayer. Het ging om een gesloten training. Deze namiddag om 16u wordt er nog een tweede oefensessie afgewerkt. De sessie was achter gesloten deuren, fans noch pers waren welkom. Bij Anderlecht bereiden ze zich voor op een seizoen dat in het teken moet staan van de revanche, na de eerder magere derde plaats van vorig jaar. De rest van de spelerskern wordt volgende week terug in Neerpede verwacht. De 21 namen die maandagochtend op het oefenveld van trainer Besnik Hasi stonden: Óswal Alvarez, Samuel Bastien, Liam Bossin, Maxime Colin, Ibrahima Conte, Steven Defour, Michaël Heylen, Nathan Kabasele, Thomas Kaminski, Aaron Leya Iseka, Hervé Matthys, Bram Nuytinck, Dennis Praet, Silvio Proto, Davy Roef, Matías Suarez en Idrissa Sylla en de beloften Lukebakio, Bourard, Omeonga en Denayer. (Belga/KVDA)