Hanni, zondag in de topper op het veld van Standard (3-3) nog goed voor drie doelpunten voor Anderlecht, werd volgens verschillende bronnen vanochtend gespot op de luchthaven van Zaventem. Een en ander voedde meteen de geruchten dat de speler naar het buitenland trok om een transfer af te ronden.

Intussen heeft VTM-nieuws bevestigd dat Hanni medische testen aflegt bij Spartak Moskou. Volgens de bronnen van Het Laatste Nieuws gebeurt dat in Rome.

De Algerijnse Fransman werd de jongste tijd steeds nadrukkelijker gelinkt aan de Russische club, die meer dan vijf miljoen euro voor hem zou willen betalen.

Kapitein

Hanni maakte in de zomer van 2016 de overstap van KV Mechelen naar RSC Anderlecht en werd onder voormalig trainer René Weiler kapitein van Paars-wit. In het seizoen 2016-2017 werd hij met Anderlecht landskampioen.

Dit seizoen was hij al goed voor acht doelpunten en zes assists, maar hij krijgt veel kritiek van de supporters.

Verschillende bronnen melden ook dat Anderlecht al een vervanger op het oog heeft: de Japanner Ryota Morioka van Waasland-Beveren. Volgens de sportredactie van VTM heeft Paars-wit zelfs al een persoonlijk akkoord met Morioka, maar nog niet met Waasland-Beveren. De transfermarkt sluit woensdag om middernacht.

Wordt met andere woorden vervolgd.

Hanni, zondag in de topper op het veld van Standard (3-3) nog goed voor drie doelpunten voor Anderlecht, werd volgens verschillende bronnen vanochtend gespot op de luchthaven van Zaventem. Een en ander voedde meteen de geruchten dat de speler naar het buitenland trok om een transfer af te ronden.Intussen heeft VTM-nieuws bevestigd dat Hanni medische testen aflegt bij Spartak Moskou. Volgens de bronnen van Het Laatste Nieuws gebeurt dat in Rome.De Algerijnse Fransman werd de jongste tijd steeds nadrukkelijker gelinkt aan de Russische club, die meer dan vijf miljoen euro voor hem zou willen betalen. Hanni maakte in de zomer van 2016 de overstap van KV Mechelen naar RSC Anderlecht en werd onder voormalig trainer René Weiler kapitein van Paars-wit. In het seizoen 2016-2017 werd hij met Anderlecht landskampioen. Dit seizoen was hij al goed voor acht doelpunten en zes assists, maar hij krijgt veel kritiek van de supporters.Verschillende bronnen melden ook dat Anderlecht al een vervanger op het oog heeft: de Japanner Ryota Morioka van Waasland-Beveren. Volgens de sportredactie van VTM heeft Paars-wit zelfs al een persoonlijk akkoord met Morioka, maar nog niet met Waasland-Beveren. De transfermarkt sluit woensdag om middernacht.Wordt met andere woorden vervolgd.