Op de 29e en voorlaatste speeldag van de reguliere competitie heeft RSC Anderlecht met 1-0 gewonnen van KV Mechelen. De leider heeft zo opnieuw zes punten voor op Zulte Waregem, dat een 1-2 nederlaag leed tegen Club Brugge.Standard en Lokeren zijn zeker van hun plaats in play-off 1. Standard won met 0-4 op het terrein van Oud-Heverlee Leuven. Lokeren speelde 1-1 gelijk tegen Charleroi.

Lierse verzekerde zich van het behoud in eerste klasse door met 1-0 te winnen van KV Kortrijk. Beerschot moest met 3-2 de duimen leggen op het veld van Waasland-Beveren en speelt play-off 3 tegen Cercle Brugge, dat een 1-3 nederlaag moest slikken tegen Bergen. KRC Genk won met 3-2 van AA Gent. (Belga/KVDA)

Bekijk alle wedstrijdgegevens en het algemene klassement.

Op de 29e en voorlaatste speeldag van de reguliere competitie heeft RSC Anderlecht met 1-0 gewonnen van KV Mechelen. De leider heeft zo opnieuw zes punten voor op Zulte Waregem, dat een 1-2 nederlaag leed tegen Club Brugge.Standard en Lokeren zijn zeker van hun plaats in play-off 1. Standard won met 0-4 op het terrein van Oud-Heverlee Leuven. Lokeren speelde 1-1 gelijk tegen Charleroi. Lierse verzekerde zich van het behoud in eerste klasse door met 1-0 te winnen van KV Kortrijk. Beerschot moest met 3-2 de duimen leggen op het veld van Waasland-Beveren en speelt play-off 3 tegen Cercle Brugge, dat een 1-3 nederlaag moest slikken tegen Bergen. KRC Genk won met 3-2 van AA Gent. (Belga/KVDA) Bekijk alle wedstrijdgegevens en het algemene klassement.