'In tegenstelling tot wat vandaag in enkele media verschenen is, wil de club benadrukken dat Kevin Oris géén transferdoelwit is voor RSCA', laat Anderlecht weten. 'Oris zit sinds kort zonder club, nadat hij de voorbije seizoenen onder meer in de Japanse, Chinese en Zuid-Koreaanse competities speelde. Vandaag verscheen dan ook in enkele kranten dat de 33-jarige Oris in beeld zou zijn bij RSCA. Ondanks zijn verdienstelijke prestaties van de afgelopen jaren in Azië heeft RSC Anderlecht echter geen intentie om de spits een contract aan te bieden.'

De berichten over de vermeende interesse in Oris (o.a. ex-Antwerp en -Bergen) deden wellicht heel wat wenkbrauwen fronsen, wat de club vermoedelijk deed besluiten om een officieel persbericht de wereld in te sturen.

Aanvallers

Anderlecht blijft wel op zoek naar nieuwe spelers, zo bevestigt de kampioen. 'Paars-Wit speurt de komende weken verder naar andere en onmiddellijke versterkingen voor de ploeg.'

De Brusselaars, momenteel op winterstage in het Spaanse La Manga, haalden deze transferperiode al flankspeler Kenny Saief weg bij Gent. Hij wordt bij Anderlecht herenigd met Hein Vanhaezebrouck.

Anderlecht heeft vooral nood aan onmiddellijk inzetbare aanvallende versterking. Sylvère Ganvoula keert terug van een uitleenbeurt aan KV Mechelen, maar met Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem) en Robert Beric (Saint-Etienne) vertrokken reeds twee spitsen. Ook voor de Poolse aanvaller Lukasz Teodorczyk zou een overnemer worden gezocht.

Anderlecht volgt in het klassement als derde op 13 punten van leider Club Brugge. Paars-wit hervat de competitie op zondag 21 januari met een uitwedstrijd tegen KRC Genk.

'In tegenstelling tot wat vandaag in enkele media verschenen is, wil de club benadrukken dat Kevin Oris géén transferdoelwit is voor RSCA', laat Anderlecht weten. 'Oris zit sinds kort zonder club, nadat hij de voorbije seizoenen onder meer in de Japanse, Chinese en Zuid-Koreaanse competities speelde. Vandaag verscheen dan ook in enkele kranten dat de 33-jarige Oris in beeld zou zijn bij RSCA. Ondanks zijn verdienstelijke prestaties van de afgelopen jaren in Azië heeft RSC Anderlecht echter geen intentie om de spits een contract aan te bieden.'De berichten over de vermeende interesse in Oris (o.a. ex-Antwerp en -Bergen) deden wellicht heel wat wenkbrauwen fronsen, wat de club vermoedelijk deed besluiten om een officieel persbericht de wereld in te sturen.Anderlecht blijft wel op zoek naar nieuwe spelers, zo bevestigt de kampioen. 'Paars-Wit speurt de komende weken verder naar andere en onmiddellijke versterkingen voor de ploeg.' De Brusselaars, momenteel op winterstage in het Spaanse La Manga, haalden deze transferperiode al flankspeler Kenny Saief weg bij Gent. Hij wordt bij Anderlecht herenigd met Hein Vanhaezebrouck. Anderlecht heeft vooral nood aan onmiddellijk inzetbare aanvallende versterking. Sylvère Ganvoula keert terug van een uitleenbeurt aan KV Mechelen, maar met Hamdi Harbaoui (Zulte Waregem) en Robert Beric (Saint-Etienne) vertrokken reeds twee spitsen. Ook voor de Poolse aanvaller Lukasz Teodorczyk zou een overnemer worden gezocht. Anderlecht volgt in het klassement als derde op 13 punten van leider Club Brugge. Paars-wit hervat de competitie op zondag 21 januari met een uitwedstrijd tegen KRC Genk.