Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de thuiswedstrijd van Anderlecht tegen Lokeren op zondag 18 mei (om 14u30). Het Constant Vanden Stockstadion is uitverkocht, meldt paarswit maandag.

Anderlecht ontvangt Lokeren op de tiende en laatste speeldag in play-off 1. Mogelijk spelen de Brusselaars dan kampioen, al kan het ook al donderdag gebeuren. De ploeg van coach van Hasi moet dan wel zelf winnen bij Zulte Waregem, rekenen op verlies van Club Brugge in Genk en op puntenverlies van Standard bij Lokeren.

In het andere geval wordt de slotspeeldag beslissend voor het kampioenschap. Anderlecht telt net als Club Brugge 45 punten maar heeft een match meer gewonnen in play-off 1. Standard volgt op 2 punten, Zulte Waregem op 4 punten. (Belga/INM)

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor de thuiswedstrijd van Anderlecht tegen Lokeren op zondag 18 mei (om 14u30). Het Constant Vanden Stockstadion is uitverkocht, meldt paarswit maandag. Anderlecht ontvangt Lokeren op de tiende en laatste speeldag in play-off 1. Mogelijk spelen de Brusselaars dan kampioen, al kan het ook al donderdag gebeuren. De ploeg van coach van Hasi moet dan wel zelf winnen bij Zulte Waregem, rekenen op verlies van Club Brugge in Genk en op puntenverlies van Standard bij Lokeren. In het andere geval wordt de slotspeeldag beslissend voor het kampioenschap. Anderlecht telt net als Club Brugge 45 punten maar heeft een match meer gewonnen in play-off 1. Standard volgt op 2 punten, Zulte Waregem op 4 punten. (Belga/INM)