De paars-witte kapitein Lucas Biglia is niet opgedaagd op de winterstage van de landskampioen in het Turkse Belek. Hij bracht de feestdagen door in zijn thuisland Argentinië en zou de selectie zaterdag vervoegen. Biglia bleef echter zonder te verwittigen weg. De Argentijn en zijn manager willen op die manier een transfer naar het buitenland forceren.

De Brusselaars blijven spaarzaam met commentaar in dit delicaat dossier, maar zijn duidelijk 'not amused' met het gebrek aan communicatie van de kant van de middenvelder. "De directie van RSC Anderlecht tracht vruchteloos Lucas Biglia en zijn zaakwaarnemer te bereiken.

De club heeft zijn advocaten ingeschakeld om de rechten van RSC Anderlecht te vrijwaren", klinkt het.

Biglia, die binnenkort 27 wordt, speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen. (Belga/EE)

De paars-witte kapitein Lucas Biglia is niet opgedaagd op de winterstage van de landskampioen in het Turkse Belek. Hij bracht de feestdagen door in zijn thuisland Argentinië en zou de selectie zaterdag vervoegen. Biglia bleef echter zonder te verwittigen weg. De Argentijn en zijn manager willen op die manier een transfer naar het buitenland forceren. De Brusselaars blijven spaarzaam met commentaar in dit delicaat dossier, maar zijn duidelijk 'not amused' met het gebrek aan communicatie van de kant van de middenvelder. "De directie van RSC Anderlecht tracht vruchteloos Lucas Biglia en zijn zaakwaarnemer te bereiken. De club heeft zijn advocaten ingeschakeld om de rechten van RSC Anderlecht te vrijwaren", klinkt het. Biglia, die binnenkort 27 wordt, speelt sinds 2006 voor Anderlecht. Hij liet al meermaals verstaan op een transfer naar een grotere competitie te azen. (Belga/EE)