Elf maanden nadat hij tegen Rupel Boom al in de tweede minuut door zijn linkerknie zakte en daarbij de patellapees afscheurde, zal Ronald Vargas opnieuw in een bekermatch zijn rentree maken. Hij verschijnt vanavond aan de aftrap tegen Boussu Dour.

"In de competitie is het moeilijker om matchen uit te kiezen om iemand te herlanceren, maar deze match is een goeie gelegenheid," zegt Van den Brom op de website van paars-wit. "Ik heb geen schrik voor de emoties die er eventueel aan te pas zouden kunnen komen. Ronald heeft die periode intussen volledig afgesloten".

Vargas beaamt dat in La Dernière Heure. "Ik zie het als een revanche. Voor mij is het een gelegenheid om het verleden te begraven. Het is niet omdat het weer om een bekermatch gaat, dat ik daarover ga beginnen te piekeren. Ik heb alle negatieve gedachten uit mijn hoofd gebannen. Mentaal kan niets me uit mijn lood slaan", zegt hij in La Dernière Heure.

Van den Brom brengt trouwens een volledig experimentele ploeg aan de aftrap. Naast Vargas mogen ook Kaminski, Molins, Praet, Safari, Juhasz en Hawsawi op speelminuten rekenen. Jovanovic, Deschacht, Biglia, Mbokani, Gillet en Kouyaté mogen rusten. (KVDA)

Elf maanden nadat hij tegen Rupel Boom al in de tweede minuut door zijn linkerknie zakte en daarbij de patellapees afscheurde, zal Ronald Vargas opnieuw in een bekermatch zijn rentree maken. Hij verschijnt vanavond aan de aftrap tegen Boussu Dour. "In de competitie is het moeilijker om matchen uit te kiezen om iemand te herlanceren, maar deze match is een goeie gelegenheid," zegt Van den Brom op de website van paars-wit. "Ik heb geen schrik voor de emoties die er eventueel aan te pas zouden kunnen komen. Ronald heeft die periode intussen volledig afgesloten". Vargas beaamt dat in La Dernière Heure. "Ik zie het als een revanche. Voor mij is het een gelegenheid om het verleden te begraven. Het is niet omdat het weer om een bekermatch gaat, dat ik daarover ga beginnen te piekeren. Ik heb alle negatieve gedachten uit mijn hoofd gebannen. Mentaal kan niets me uit mijn lood slaan", zegt hij in La Dernière Heure. Van den Brom brengt trouwens een volledig experimentele ploeg aan de aftrap. Naast Vargas mogen ook Kaminski, Molins, Praet, Safari, Juhasz en Hawsawi op speelminuten rekenen. Jovanovic, Deschacht, Biglia, Mbokani, Gillet en Kouyaté mogen rusten. (KVDA)