'Michel wil meer aan spelen toekomen en drong zelf aan op een tijdelijke oplossing', klinkt het in een mededeling. 'De intensiteit van de Bundesliga kan een goede stap in Michels ontwikkeling betekenen. We verwachten hem volgend seizoen sterker terug te verwelkomen.'

Anderlecht plukte Vlap in de zomer van 2019 weg bij Heerenveen, maar de 23-jarige Nederlander kon de hoge verwachtingen in Brussel niet helemaal waarmaken. Dit seizoen maakte hij onder Vincent Kompany minder speelminuten dan hem lief was, waardoor Vlap aanstuurde op een oplossing. Die vindt de middenvelder bij Arminia Bielefeld, dat in de Bundesliga voor het behoud vecht.

'Michel wil meer aan spelen toekomen en drong zelf aan op een tijdelijke oplossing', klinkt het in een mededeling. 'De intensiteit van de Bundesliga kan een goede stap in Michels ontwikkeling betekenen. We verwachten hem volgend seizoen sterker terug te verwelkomen.' Anderlecht plukte Vlap in de zomer van 2019 weg bij Heerenveen, maar de 23-jarige Nederlander kon de hoge verwachtingen in Brussel niet helemaal waarmaken. Dit seizoen maakte hij onder Vincent Kompany minder speelminuten dan hem lief was, waardoor Vlap aanstuurde op een oplossing. Die vindt de middenvelder bij Arminia Bielefeld, dat in de Bundesliga voor het behoud vecht.